Drömfaktorn av Mikael Holmberg

This is a Swedish book, so my review will be in Swedish this time.

b-the1okk

Denna bok utspelar sig i Umeå! Ett stort plus får den bara genom det. Det är få böcker som utspelar sig i dagens Umeå och det var väldigt roligt att läsa om miljöer man känner igen sig i. NC_dromfaktornFredrika,som är huvudpersonen, är en lite vilsen 25-åring som har lyckats få jobb på en av reklambyråerna i stan. Det här är en lättläst chic-lit bok som har både familje- och kärleksdrama. Den var underhållande och jag tror jag läste ut boken på en eller två dagar. Mikael lyckas verkligen visa den förvirring man kan känna när man inte riktigt vet var man hör hemma eller vad det är man ska göra med livet. Boken innehåller också många roliga stunder och ett spektrum av olika karaktärer. Det här är en bok jag skulle rekommendera till andra och jag hoppas på fler böcker från Mikael Holmberg.

North Chapter är ett Umeåbaserat förlag och detta var deras första bok som släpptes i höstas. Besök deras sida för att se fler titlar från dem. Drömfaktorn bok finns att köpa på Adlibris och Bokus.

design-2

Bokomslaget är enkelt men roligt och jag tycker det visar väl hur boken upplevs när man läser den. Lätt och underhållande! Det är en bra design och jag gillar hur de använt sig av typsnitten och färgskalan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *