Målarbok “Folk och väsen i skog och rymd”

IMG_20161108_175609
Jag fick frågan om att ta emot ett recensionsexemplar av målarboken “Folk och västen i skog och rymd” utgiven av Bokförlaget Opal. Boken är tecknad av Jesper Nordqvist och till varje bild så följer även en liten text med som hänger ihop med bilden.

Bilderna som du kan färglägga är väl detaljerade och ritade iett manga-stuk. Den är lite annorlunda från alla målarböcker med blommor och krumelurer, då detta är mer fantasy och science ficion. Det är lite av en frisk fläkt att färglägga i denna bok.

Papperet är i bra kvalitet, men är ändå lite glatt så att mina färgpennor (vanliga av trä) inte biter fullt ut. Att kombinera med tuschpennor gjorde susen och ger bilden djup.

Här kommer några fler bilder från målarboken:

folkovasen1 folkovasen2 folkovasen3 folkovasen4

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *