Six of Crows av Leigh Bardugo

Six of Crows and första boken i en duologi (serie med två böcker) skriven av Leigh Bardugo. Boken utspelar sig i samma värld som Bardugos tidigare serie (The Grisha triology) men på en annan plats och med andra karaktärer. Vi får följa sex olika karaktärer som tillsammans har åtagit sig ett uppdrag som är näst intill omöjligt att genomföra. Det är en blandad skara som inte alltid kommer överens men som ger boken en bra dynamik.

Jag hade hört mycket bra om denna bok och hade rätt så höga förväntningar. Det var därför roligt att dessa förväntningar uppfylldes med råge. Det var en rolig och fartfylld bok som fångade mig från början till slut. Som tur var har jag nästa bok här hemma och kan fortsätta läsningen på en gång.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *