När livet börjar om av Lucy Dillon

Det här var en varm och rolig bok som jag sträckläste under en helg. Jag hade inte tidigare läst något av Lucy Dillon men jag hade sett hennes böcker i både bokhandeln och på internet. Därför blev jag glad när det var en av de fyra böcker jag fick av min älskade i födelsedagspresent.

Vi får i boken följa två kvinnor som båda gör varsin resa i livet. Libby börjar renovera ett hotell tillsammans med sin man när en olycka händer på vägen utanför. Kvinnan i olyckan förlorar minnet och Libby tar hand om henne och låter henne stanna på hotellet. Mer än så säger jag inte om handlingen nu eftersom jag inte vill avslöja något.

Boken var lättläst och grep taget om mig snabbt. Jag började att lyssna på den som en ljudbok på vägen till jobbet och på kvällen sedan när jag hade boken i min hand så ville jag inte lägga den ifrån mig. Det tog alltså inte lång tid innan boken var färdigläst. Jag kommer definitivt att läsa fler böcker från Lucy Dillon.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *