Läs-a-lot sommar 2017

 

Nelly startade en läsutmaning i början av juli. Mellan 4-12 juli räknar man ihop det antal sidor man har läst.

Jag har läst detta på 9 dagar:

  • Slutet av Bite Somebody Else av Sara Dobie Bauer. 50 sidor
  • Hela boken When Dimple met Rishi av Sandhya Menon. 384 sidor
  • Hela boken Fernal av Cheryl Low. 175 sidor
  • Hela boken Kretsen av Maggie Stiefwater 318 sidor
  • Påbörjat boken The Invasion of the Tearling av Erika Jonhanssen. 150 sidor.

Totalt 1077 sidor. Det blev fler sidor än jag trodde faktiskt!

Av dessa böcker har jag två favoriter, Kretsen av Maggie Stiefwater och Fernal av Cheryl Low. Fernal var en “beta-läsning” och är alltså en bok som inte har publicerats än utan Cheryl ville ha mina synpunker och tankar kring den.  Jag kommer därför inte skriva någon recension för den men kan säga att jag tyckte den var superspännande och hoppas att den kan publiceras snart. Det är en rysare som utspelar sig på en ö!  De andra böckerna jag har läst kommer jag försöka göra recensioner till.

One comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *