Legend av Stephanie Garber

Jag fick möjligheten att få ett recensionsexemplar av boken Legend av Stephanie Garber. Det här är uppföljaren till Caraval som jag läste förra året (läs den här).

 

I Caraval får vi följa Scarlett på ett äventyr för att rädda sin syster Tella. I den här boken är det istället Tella som är huvudpersonen. Det tycker jag är ett bra val av författaren och det är roligt att få följa med en ny person, som ändå är så sammanknuten med Scarlett som vi fick följa i boken innan.

 

Det här var en väldigt händelserik bok och jag ville hela tiden fortsätta läsa och se hur det skulle gå. Jag tycker till och med att den var bättre än den första boken. Det ska bli roligt att läsa nästa bok när den kommer ut nästa år!

Published
Categorised as Books

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *